Γκάρλας Βασίλης Head Risk Manager

 

Γκάρλας Βασίλειος

Η ενασχόλησή μου με τον χώρο των ασφαλειών ξεκίνησε πολύ νωρίς, όντας από μια ασφαλιστική οικογένεια. Στα 18 μου πιστοποιήθηκα σαν ασφαλιστικός σύμβουλος παράλληλα με τις σπουδές μου που ήταν σε συναφή κλάδο(Λογιστική).

Είμαι κάτοχος δύο μεταπτυχιακών διπλωμάτων . Ένα απο το οικονομικό πανεπιστήμιο Αθηνών στη διοίκηση επιχειρήσεων και ένα στην εφαρμοσμένη διαχείρηση κινδύνων απο το Καποδιστριακό πανεπιστήμιο . Τα οποία με βοηθούν ώς σύμβουλο στη σωστή καθοδηγιση για τη σωστή ασφάλιση ΟΛΩΝ των κλάδων αλλά και στην όσο το δυνατόν καλύτερη αντιμετώπιση των αποζημιώσεων σε επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα.

Τελειώνοντας τις σπουδές μου και μπαίνοντας σαν αξιωματικός να υπηρετήσω τη θητεία μου είχα το χρόνο να πιστοποιηθώ σαν Μεσίτης ασφαλειών(το υψηλότερο επίπεδο ασφαλιστικού διαμεσολαβητή ) . 

Στη καριέρα μου υπήρξαν αρκετές βραβεύσεις είτε για την ποσοτική είτε για τη ποιοτική δουλεία μου.Φιλοσοφία μου είναι η συνεχής εκπαίδευση σε όλα τα γνωστικά πεδία που αφορούν τη δουλεία μου(πωλήσεις, management, σεμινάρια διαφόρων κλάδων ασφάλισης κλπ).

Η γνώση μας πάνω στη δημόσια ασφάλιση βοηθά να γνωρίζουν οι άνθρωποι που συνεργάζονται μαζί μας ανα πάσα στιγμή τις αλλαγές ώστε να προσαρμόζουν τη ζωή τους και να ναι πάντα έτοιμοι ώστε ποτέ να μην βρεθούν προ εκπλήξεων.

 

Καλέστε μας να σας κάνουμε τη πρωτοποριακή αυτή μελέτη που πρώτη φόρα εφαρμόζεται στην Ελλάδα και προς το παρόν είναι δωρεάν.

Ασφαλιστικός Σύμβουλος Γκάρλας Βασίλειος

garlas2

Είμαι στη διάθεση σας για το οποιοδήποτε ασφαλιστικό σας θέμα.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6947687447