Παροχές ασφαλισμένων | Risk Managers

Όλοι οι ασφαλισμένοι μας απολαμβάνουν τις δωρεάν παροχές που περιγράφονται στη παρούσα σελίδα

Παροχές Ομίλου Ευρωκλινικής

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 

Έχοντας υπόψη μας ότι το δημόσιο σύστημα υγείας καταρρέει όλο και περισσότερο, φροντίζουμε ώστε οι παροχές που προσφέρουμε στους ασφαλισμένους μας να είναι όλο και πιο αξιόλογες. Στο πλαίσιο, λοιπόν, της συνεργασίας μας με την Ευρωκλινική οι ασφαλισμένοι μας αλλά και οι συγγενείς τους θα απολαμβάνουν υψηλές υπηρεσίες, χωρίς επιπλέον χρεώσεις.

Αναλυτικά, για όλους τους ασφαλισμένους μας με προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης στα οποία προβλέπεται ποσό απαλλαγής ή και ποσοστό συμμετοχής στα έξοδα παρέχεται έκπτωση 20% στο συνολικό κόστος της νοσηλείας. Για τους συγγενείς των ασφαλισμένων μας, παρέχεται έκπτωση 20% στα έξοδα νοσηλείας καθώς και στις ιατρικές πράξεις που θα πραγματοποιούνται στα εξωτερικά ιατρεία.

Όσον αφορά τα έκτακτα περιστατικά, η Ευρωκλινική Αθηνών παρέχει δωρεάν υγειονομικό υλικό και φάρμακα αξίας ως 50 ευρώ για τους ασφαλισμένους μας. Δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις αξίας 500 ευρώ, χρεωμένες σε τιμές ΕΟΠΥΥ, ανά περιστατικό. Οι ίδιες τιμές, μάλιστα, θα ισχύουν και σε περίπτωση που οι εξετάσεις υπερβούν το ποσό αυτό, ενώ οποιαδήποτε ιατρική ή χειρουργική πράξη λάβει χώρα στο Τμήμα Επειγόντων θα τυγχάνει απόλυτα προνομιακής τιμολόγησης. Από την άλλη, για τα τακτικά περιστατικά, θα ισχύει προνομιακή τιμολόγηση σε τιμές ΕΟΠΥΥ για διαγνωστικές εξετάσεις στα εξωτερικά ιατρεία και παράλληλα θα υπάρχει η δυνατότητα χρήσης ΕΟΠΥΥ για διαγνωστικές εξετάσεις. Ανάλογες παροχές ισχύουν και για την Ευρωκλινική Παίδων.

Επιπλέον, οι ασφαλισμένοι μας από τη στιγμή της άφιξής τους στο νοσοκομείο θα συναντούν τον προσωπικό τους «Οδηγό». Ο «Οδηγός» θα αναλαμβάνει την ενημέρωση του ασφαλισμένου καθώς και τη διεκπεραίωση όλων των σχετικών με τη νοσηλεία διαδικασιών. Την ημέρα της εισαγωγής, πέραν της υποδοχής, θα φροντίζει για την άμεση εξυπηρέτηση και τακτοποίηση του ασφαλισμένου στο δωμάτιο του, χωρίς χρονοβόρες και άσκοπες διαδικασίες ή μετακινήσεις. Τέλος, θα βρίσκεται σε άμεση επικοινωνία με τον ασθενή κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του και θα φροντίζει για τη διεκπεραίωση κάθε διαδικασίας κατά την έξοδο του ασφαλισμένου από το νοσοκομείο.

Γκάρλας Βασίλειος
Author: Γκάρλας Βασίλειος

Είμαι στη διάθεση σας για το οποιοδήποτε ασφαλιστικό σας θέμα.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6947687447
Θέλετε να σας καλέσoυμε;


Επιπλέον αρθρογραφία

Ασφαλιστικός Σύμβουλος Γκάρλας Βασίλειος

garlas2

Είμαι στη διάθεση σας για το οποιοδήποτε ασφαλιστικό σας θέμα.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6947687447