Καλώς ήρθατε στο διαδικτυακό μας Γραφείο

Αυτός ο ιστότοπος δημιουργήθηκε με πρώτιστη επιδίωξη να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να σας προσφέρουμε πολύπλευρη ενημέρωση για την ιδιωτική και δημόσια ασφάλιση. Με αίσθημα ευθύνης και τον μέγιστο βαθμό επαγγελματισμού. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οτιδήποτε χρειαστείτε.

Καλέστε μας να μάθετε για τη πρωτοποριακή διαχείρηση κινδύνων για οικογένειες και επιχειρηματίες.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

Ασφάλιση Υγείας

Ασφάλιση Υγείας

Πως θα σας φαινόταν με ένα μικρό μηνιαίο ποσό να είχατε μια επιταγή 1.500.000€ να ξοδεύσετε στα καλύτερα νοσοκομεία της

Ασφάλεια Ζωής

Ασφάλεια Ζωής

Για ασφάλιση νοσοκομειακής περίθαλψης πατήστε εδώ. Η πιο σημαντική και συχνή ευχή που κάνουμε είναι να έχουμε την υγεία μας,

Ασφάλιση Παιδιού

Ασφάλιση Παιδιού

Αφάλιση υγείας παιδιού Εξασφαλίστε την υγεία του παιδιού σας, με πολύ μικρό κόστος το μήνα!

Συνταξιοδοτικό

Συνταξιοδοτικό

Η εξέλιξη του συνταξιοδοτικού συστήματος δυστηχώς προβληματίζει όλους τους εργαζόμενους για το αν θα μπορούν, όταν δεν θα δύνανται να

Ο ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Γκάρλας Βασίλειος

Ο Γκάρλας Βασίλειος προέρχεται από ασφαλιστική οικογένεια με παράδοση 30 χρόνων στο χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης. Ο ίδιος είναι πιστοποιημένος ασφαλιστικός σύμβουλος παραπάνω από μία δεκαετία, αλλά και πιστοποιημένος μεσίτης ασφαλειών.


Ολοκληρώνοντας τις σπουδές του στην επιστήμη της Λογιστικής, προχώρησε σε συνεχή ιδιωτική κατάρτιση και έλαβε το πτυχίο « LOSS ADJUSTER-UNDERWRITER-INSURNCE BROKER». Επιθυμώντας τη συνεχή σύνδεση με την αγορά και τις εξελίξεις της έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων σε διάφορα εκπαιδευτικά κέντρα με αποκορύφωμα τη διεθνή πιστοποιήση ως individual Risk manager(διαχειριστής κινδύνων σε φυσικά πρόσωπα) όντας απο τα ελάχιστα ατομα στην Ελλάδα που την έχουν δημιουργόντας σοβαρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στις υπηρεσίες που προσφέρει σε σχέση με τους υπολοπους ασφ. συμβούλους. Τον τελευταίο καιρό ασχολείται ιδιαίτερα με τον τομέα του Coaching (Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων & Πανεπιστήμιο Αιγαίου), καθώς αποσκοπεί στην όσο το δυνατόν καλύτερη σύνδεση με τον ασφαλισμένο μέσω της ανάπτυξης ενσυναίσθησης. Με βασική αρχή την δια βίου εκπαίδευση ξανακάθησε στα φοιτητικά έδρανα παρακολουθόντας ένα απο τα καλύτερα μεταπτυχιακά στην Ευρώπη το Executive MBA(μεταπτυχιακό στη διοιήκηση επιχειρήσεων για στελέχη επιχειρήσεων) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ο ίδιος έχει λάβει σημαντικές διακρίσεις στο χώρο εργασίας του. Έχει λάβει την 84η θέση πανελληνίως μεταξύ των ασφαλιστικών συμβούλων και αναδείχθηκε σε διακεκριμένο ασφαλιστικό σύμβουλο. Επίσης, υπό την καθοδήγησή του ξεκίνησε την πορεία της στο χώρο μία από τις καλύτερες νέες ασφαλιστικούς συμβούλους.

Τέλος, το πελατολόγιο του καλύπτει ένα ευρύ φάσμα από την εξασφάλιση οικογενειών ως την ασφάλιση επιχειρήσεων και μεγάλων δομικών έργων. Θετικό πρόσημο στην επαγγελματική του πορεία αποτελεί το υψηλό ποσοστό διατηρησιμότητας συμβολαίων τριετίας, το οποίο αγγίζει το 99,3% (2014-2016) να σημειωθεί οτι καμία τριετία δεν έχει επιτύχει ποσοστό κάτω απο 90%.

Μάθετε Περισσότερα

Αποζημιώσεις πελατών Γκάρλα Βασίλειου (2010-2018)

225.000€

Αποζημιώσεις πελατών Ομάδας (2010-2018)

2.325.000€

Σχόλια Πελατών