Ασφάλιση υγείας

Ασφάλεια Υγείας

Αξιολόγηση Χρήστη: 3 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Πως θα σας φαινόταν με ένα μικρό μηνιαίο ποσό να είχατε μια επιταγή 1.500.000€ να ξοδεύσετε στα καλύτερα νοσοκομεία της Ελλάδας και του εξωτερικού με τις πιο συγχρονες θεραπείες ;

Αυτό σας το προσφέρουμε εμείς έχοντας 30 χρόνια εμπειρίας και δεκάδων εκατομυρίων ευρώ αποζημιώσεων σε όσους μας έχουν εμπιστευτει.

Τι προσφέρει το ασφαλιστήριο υγείας που σας προτείνουμε;

1.500.000€ ποσό κάλυψης το χρόνο

Έχοντας ένα τόσο μεγάλο ποσό σκεφτείτε πόσο ασφαλής θα νιωθετε εσεις και η οικογένεια σας. Δεν θα υπάρχει κανένα περιστατικό που να σας συμβεί και θα πρεπει να κάνετε εκπτώσεις στην υγεία σας.

100% κάλυψη σε Ελλάδα και εξωτερικό

Κοντά μας δεν υπάρχει νοσοκομείο ή μέρος στο κόσμο που δεν θα σας καλύψουμε, όπου και να χρειαστει να πάτε για να γίνεται καλά με απολυτη αξιοπρεπεια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, γιατι για εμάς προέχει ο ασφαλισμένος.

Από 0€ εώς 1500€ η μέγιστη συμμετοχή

Είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε κάλυψη για όλα τα βαλάντια. Λόγω της άρτιας γνώσης μας στα ασφαλιστικά ταμεία, ακόμα και στη συμμετοχή των 1500€, σας εγγυώμαστε ότι θα γλυτώσετε τουλάχιστον τα 1000€.

Αποκλειστική νοσοκόμα

Σας εξασφαλίζουμε 100% κάλυψη αποκλειστικής νοσοκόμας για μια βαρδυα/μέρα

 

Για εμάς σημασία έχει να νιώθετε ασφαλείς κοντά μας

 

 

Χημειοθεραπείες-Ακτινοθεραπείες

Το δημόσιο ταμείο(ΕΟΠΥΥ) δυστιχώς δεν καλύπτει όλες τις θεραπείες αυτές. Περνά πολύς καιρός μέχρι να εγκριθεί μια νέα θεραπεία. Εμείς, σε αντίθεση, από τη στιγμη που είναι επιστημονικά αποδεδειγμένη θεραπεία σας την καλύπτουμε 100%. Δεν είναι κρίμα να στερηθείτε μια πολύ πιο συγχρονη θεραπεία με καλύτερα αποτελέσματα ή με λιγότερες παρενέργειες;

Έξοδα ΠΡΟ και ΜΕΤΑ νοσηλείας

Ανάλογα το κόστος της επέμβασης που χρειάζετε να κάνετε σας δίνουμε ένα 5-10% για έξοδα (γιατρούς, φάρμακα,φυσικοθεραπείες κλπ) πριν και μετά τη νοσηλεία.

Επίδομα Νοσηλείας

Ακόμα και στη περίπτωση που νοσηλευτείτε σε δημόσιο νοσοκομείο και δεν κάνετε χρήση του προγράμματος σας, επειδή αναγνωρίζουμε ότι υπάρχουν έξοδα ακόμα και σε αυτή τη περίπτωση, σας δίνουμε ένα ποσό για να τα αντιμετωπίσετε.

Διαγνωστικές Ιατρικές πράξεις 1000€/χρόνο

Σας δίνουμε τη δινατότητα να κάνετε κάποιες πολύ ακριβές διαγνωστικές, όπως γαστροσκόπιιση και κολονοσκόπηση.

Κάλυψη ασθενοφόρου

Έχουμε ακούσει πολλές ιστορίες που χάνεται πολύτιμος χρόνος λόγω καθυστέρισης ασθενοφόρου, εμεις έχουμε λύση και γι’ αυτό δύνοντας δωρεάν κάλυψη του ασθενοφόρου.

 

Το πώς θα γίνετε καλά αφορά και εσας και εμάς, το ποσο θα κοστίσει μονο εμάς.

 

Αερομεταφορά

Όπου και να βρίσκεστς (ακόμα και στο πιο απόμερο νησί) δεν θα αισθανθείτε ξανά ανασφάλεια. Με αυτή τη κάλυψη γίνεται άμμεση διακομηδή για να αντιμετοπιστει το οποιοδήποτε προβλημα υγείας εντελώς δωρεάν.

Δωρεάν εξετάσεις σε επείγοντα περιστατικά

Σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της Έλλαδος σε περίπτωση αδιαθεσείας σας εξασφαλίζουμε ένα ποσό για εξετάσεις στα επείγοντα για να μην χρειάζεται να έχετε ώρες αναμονής στα δημόσια εφημερεύοντα.

Τιμές δημοσίου σε προγραμματισμένες εξετάσεις

Κοντά μας έχετε τη δυνατότητα να κάνετε οτι εξετάσεις επιθυμήτε σε τιμές δημοσίου. Για παράδειγμα μια ορμονολογική αντι για 66€ μόνο 16€

 

Εκμεταλευόμενοι την άριστη γνώση της τεχνολογίας μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε σε όλη την Ελλάδα.

 

Οικογενειακές εκπτώσεις εώς και 50%

Στειρίζοντας την οικογένεια για το πρώτο προστατευόμενο μέλος δίνουμε εκπτωση 20%, για το δεύτερο 30%, για το τρίτο 40% για το τέταρτο 50% και από εκεί και πέρα δωρεάν τα υπόλοιπα.

Γιατί ο καλύτερος άνθρωπος για να σε προσέχει στο αύριο είναι ο εαυτός σου στο σήμερα.

Για εμάς δεν υπάρχουν ψιλά γράμματα ούτε σας λέμε τιμές και μετά υπάρχουν κρυφές χρεώσεις. Στον παρακάτω πίνακα είναι οι ΤΕΛΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ανα ηλικιακή ομάδα και θα δείε ότι όλες αυτές οι παροχές δίνονται με πολύ μικρό μηνιαίο ποσό.

Ηλικια Μηνιαίο Ασφάλιστρο
18 23€
20 25€
30 28€
40 38€
50 60€
60 101€
70 177€

Παράδειγμα τετραμελούς οικογένειας με γονείς 43 ετών και παιδια 5 και 9 ετών το κανονικό ασφάλιστρο θα ήταν 123€/μήνα ΑΛΛΑ με τις εκπτώσεις που εφαρμόζονται ΤΕΛΙΚΟ ΠΟΣΟ 103€/μήνα

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Με διαφορετικό πρόγραμμα υγείας μπορούμε να προσφέρουμε ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ και σε ανθρώπους με σοβαρά προβλήματα υγείας που δεν τους αναλαμβάνουν οι ασφαλιστικές(προσοχή γι αυτους δεν ισχύουν τα παραπάνω ασφάλιστρα).

 

 

Συχνές Ερωτήσεις

Μέχρι ποιο ποσό µε καλύπτει το πρόγραµµά µου;

Το πρόγραμμα υγείας σας καλύπτει µε το ποσό του 1.500.000€ ανά έτος!

 

Το πρόγραµµά µου µε καλύπτει και στο εξωτερικό;

Ναι, σας καλύπτει τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό µε το ίδιο ακριβώς όριο ως προς το ποσό κάλυψης ανά έτος.

 

24ωρες/24ωρο 365 μέρες/χρόνο υπάρχει κάποιος να σας ακούσει, να σας καθυσηχάσει και να σας καθοδηγίσει.

 

 

Πότε ξεκινάει η κάλυψή µου;

Από τη στιγµή που έχετε καταβάλει το ασφάλιστρό σας ή την πρώτη του δόση, ανάλογα µε τον τρόπο πληρωµής που έχετε επιλέξει, η ισχύς της κάλυψης ξεκινάει άµεσα σε περίπτωση ατυχήµατος και µετά από 1 µήνα σε περίπτωση ασθένειας. Για νοσηλεία σε χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, η κάλυψή σας ξεκινάει 6 µήνες µετά.

Σε περίπτωση που θα χρειαστώ νοσηλεία, µπορώ να επιλέξω ελεύθερα Νοσοκοµείο και ιατρό;

Η επιλογή του Νοσοκοµείου που θα σας περιθάλψει είναι ελεύθερη, το ίδιο και η επιλογή ιατρού. Εσείς θα αποφασίσετε τη στιγµή που θα προκύψει ανάγκη ποιο είναι το ιδανικότερο για εσάς Νοσοκοµείο, καθώς και το καταλληλότερο επιστηµονικό προσωπικό. Έτσι, µπορείτε να επιλέξετε Δηµόσιο ή Ιδιωτικό, Συµβεβληµένο ή µη Συµβεβληµένο Νοσοκοµείο. Το πρόγραμμα υγείας σας θα σας καλύψει, όποια και αν είναι η επιλογή σας! Ωστόσο, η επιλογή Συµβεβληµένου σας προσφέρει πάντα επιπλέον προνόµια.

Ποια έξοδα ακριβώς καλύπτονται κατά τη νοσηλεία µου;

Σε περίπτωση νοσηλείας σας στα Συµβεβληµένα θα σας καλύψει τα εξής:

- Τα έξοδα του δωµατίου που θα νοσηλευτείτε ανάλογα µε τη θέση νοσηλείας που έχετε επιλέξει. Για νοσηλεία στο εξωτερικό, το ποσό αυτό υπολογίζεται έως 1.300€ ανά ηµέρα.

- Το κόστος νοσηλείας σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ή Μονάδα Αυξηµένης Φροντίδας ανεξαρτήτως της θέσης που έχετε επιλέξει.

- Τις αµοιβές των ιατρών που θα σας φροντίσουν. Οι αµοιβές των ιατρών καλύπτονται απευθείας.

- Τα έξοδα χρήσης του χειρουργείου σε περίπτωση επέµβασης.

- Τα φάρµακα και το υγειονοµικό υλικό που θα χρησιµοποιηθούν κατά τη νοσηλεία σας.

- Προσθετικά υλικά που θα χρησιµοποιηθούν κατά τη νοσηλεία σας, σύµφωνα µε τους όρους του συµβολαίου σας.

- Τις διαγνωστικές εξετάσεις που θα πραγµατοποιηθούν κατά τη νοσηλεία σας. - Τα έξοδα για χηµειοθεραπείες και ακτινοθεραπείες.

- Έξοδα για αποκλειστική νοσοκόµα, εφόσον χρειαστεί. Συγκεκριµένα καλύπτονται τα έξοδα για 1 βάρδια αποκλειστικής νοσοκόµας ανά ηµέρα, νυκτερινή ή ηµερήσια, έως 30 ηµέρες νοσηλείας ή έξοδα συνοδού, σε περίπτωση νοσηλείας ανηλίκου.

- Έξοδα επείγουσας µεταφοράς προς το Νοσοκοµείο της επιλογής σας, µε οποιοδήποτε µέσο, έως το ποσό των 4.000€.

 

Το πρόγραµµά µου λειτουργεί διαφορετικά σε Ιδιωτικό και σε Δηµόσιο Νοσοκοµείο;

Το πρόγραµµα υγείας σας καλύπτει µε τον ίδιο ακριβώς τρόπο, ανεξαρτήτως επιλογής Ιδιωτικού ή Δηµόσιου Νοσοκοµείου για τη νοσηλεία σας.

ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΚΑΛΥΨΗ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ Να θυµάστε ότι βασικό όφελος για εσάς, εάν επιλέξετε ένα από τα Συµβεβληµένα Νοσοκοµεία για τη νοσηλεία σας, είναι ότι κατά την έξοδό σας από το Νοσοκοµείο θα χρειαστεί να πληρώσετε µόνο το ποσό της απαλλαγής που τυχόν έχετε επιλέξει. Δεν θα χρειαστεί να εκταµιεύσετε κάποιο επιπλέον χρηµατικό ποσό για την κάλυψη του υπόλοιπου των εξόδων νοσηλείας σας, µιας και η πληρωµή του θα γίνεται απευθείας , σε συνεννόηση µε το Συµβεβληµένο Νοσοκοµείο που νοσηλευτήκατε. ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΣ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ ΤΩΝ 500€ Επιπλέον, κατά τη νοσηλεία σας σε Συµβεβληµένο, αν στο πρόγραµµά σας έχετε επιλέξει ποσό απαλλαγής 500€, κάνοντας χρήση του Κοινωνικού Φορέα Ασφάλισης, το ποσό αυτό µηδενίζεται.

Το πρόγραµµά µου συνδυάζεται µε την Κοινωνική µου Ασφάλιση;

Αναγνωρίζοντας την ανάγκη σας να αξιοποιήσετε και τις εισφορές σας στον Κοινωνικό Φορέα Ασφάλισης αλλά και σε οποιονδήποτε άλλο Ασφαλιστικό Φορέα, το πρόγραµµα µπορεί να λειτουργήσει και σε συνδυασµό µε την κοινωνική σας ή άλλη ιδιωτική ασφάλιση. Έτσι, σε περίπτωση που συµµετάσχει άλλος Φορέας Ασφάλισης στα έξοδα νοσηλείας σας, τότε κατά τη λειτουργία του πρόγραµµα η απαλλαγή που τυχόν έχετε επιλέξει θα µειώνεται κατά το ποσό που κάλυψε ο άλλος Φορέας. Επιπλέον, ως επιβράβευση, κάθε φορά που κάνετε χρήση άλλου Φορέα Ασφάλισης κατά τη νοσηλεία σας, θα επιστρέφεται σε εσάς µε τη µορφή εφάπαξ ποσού το 20% του ποσού που κατέβαλε ο Φορέας σας, αφού πρώτα αφαιρεθεί τυχόν ποσό απαλλαγής σας.

Έχω Οµαδική ασφάλιση. Πως µπορώ να συµπληρώσω την κάλυψή µου µε το πρόγραµµα;

Ειδικά για εσάς που έχετε κάλυψη µε κάποιο Οµαδικό Ασφαλιστήριο συµβόλαιο, το πρόγραµµα προσφέρει λύση για την ενίσχυση της κάλυψής σας. Επιλέγοντας την απαλλαγή των 10.000€ ανά έτος στα έξοδα νοσηλείας, συµπληρώνετε την κάλυψή σας. Ακόµη και στην περίπτωση που δεν θα προστατεύεστε πλέον από την οµαδική σας ασφάλιση, το πρόγραµµα θα µπορεί να προσαρµοστεί στις νέες σας ανάγκες, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να µεταπηδήσετε σε µικρότερη απαλλαγή.

 

Ελάτε να γίνετε μέλος στη παρέα μας.

 

Καλύπτονται τα έξοδα που τυχόν προκύψουν πριν ή µετά τη νοσηλεία µου;

Πολύ συχνά, πριν αλλά και µετά από µια νοσηλεία θα χρειαστεί να πραγµατοποιήσετε ιατρικές επισκέψεις, διαγνωστικές εξετάσεις, να κάνετε έξοδα για φυσικοθεραπείες ή και για την αγορά φαρµάκων κ.α. Για να καλύψετε τα έξοδα αυτά, σας βοηθά η συγκεκριμένη ασφάλιση υγείας, σας διαθέτει ένα ποσό ίσο µε το 5% του ποσού που καλύφθηκε για τη νοσηλεία σας. Σε περίπτωση που συµµετείχε και άλλος Φορέας στα έξοδα νοσηλείας σας, το παραπάνω ποσοστό αυξάνεται σε 10%. Το ποσοστό αυτό εφαρµόζεται στο ποσό της αποζηµίωσης που θα καλυπτόταν στη νοσηλεία σας αν δεν συµµετείχε ο άλλος Φορέας. Έτσι, µπορείτε να καλύψετε έξοδα που σχετίζονται µε τη νοσηλεία σας και που πραγµατοποιήθηκαν 30 µέρες πριν και 60 µέρες µετά από αυτή.

Τι γίνεται σε περίπτωση που δεν χρησιµοποιήσω την ασφάλιση υγείας;

Εσείς αποφασίζετε αν θα ενεργοποιείτε την ασφάλιση υγείας για να αποζηµιωθείτε για τα έξοδα νοσηλείας σας. Σε περίπτωση νοσηλείας σας, εφόσον δεν το επιθυµείτε παρόλο που δικαιούστε αποζηµίωση, µπορείτε να µην κάνετε χρήση του προγράµµατός σας. Ωστόσο, στην περίπτωση αυτή, το πρόγραµµα θα σας προσφέρει επιπλέον οικονοµική ενίσχυση ως εξής: - Θα σας καταβάλει Ηµερήσιο Επίδοµα Νοσηλείας ύψους 150€ για κάθε µέρα νοσηλείας σας και µέχρι 20 µέρες παραµονής σας στο Νοσοκοµείο ή - Σε περίπτωση που κατά τη νοσηλεία σας υποβληθείτε σε χειρουργική επέµβαση, θα σας καταβάλει Χειρουργικό Επίδοµα Νοσηλείας ίσο µε το 50% της αµοιβής του χειρουργού, ανάλογα µε τη σοβαρότητα της επέµβασης.

Το πρόγραµµα µε καλύπτει σε περίπτωση νοσοκοµειακής περίθαλψης για την οποία δεν θα χρειαστεί διανυκτέρευσή µου στο Νοσοκοµείο;

Το πρόγραµµα υγείας σας καλύπτει στην περίπτωση που χρειαστεί να υποβληθείτε σε χειρουργική επέµβαση για την οποία δεν απαιτείται η διανυκτέρευσή σας σε οποιοδήποτε Νοσοκοµείο (Συµβεβληµένο ή µη Συµβεβληµένο). Στην περίπτωση αυτή µάλιστα, το τυχόν ποσό της απαλλαγής σας µειώνεται κατά 50%. Ειδικά, αν επιλέξετε Συµβεβληµένο Νοσοκοµείο, το πρόγραµµα σας καλύπτει σε κάθε περίπτωση νοσοκοµειακής περίθαλψης για την οποία θα χρειαστεί να γίνει χρέωση δωµατίου, αλλά όχι διανυκτέρευση. Επιπλέον, στα Συµβεβληµένα , σας δίνεται η δυνατότητα να πραγµατοποιήσετε µια σειρά διαγνωστικών ιατρικών πράξεων, όπως γαστροσκοπήσεις, κολονοσκοπήσεις κ.α. (σύµφωνα µε τους όρους του συµβολαίου σας), µε ετήσιο όριο κάλυψης το ποσό των 1.000€ ανά έτος. Η δική σας συµµετοχή στα έξοδα για τη διενέργεια των εξετάσεων αυτών ανέρχεται σε ποσοστό 20% ενώ, σε περίπτωση που κάνετε χρήση άλλου ασφαλιστικού Φορέα, Κοινωνικού ή Ιδιωτικού, για την κάλυψη των εξόδων αυτών, αυτοµάτως µηδενίζεται.

Έχω την ευελιξία να αλλάξω την κάλυψή µου εφόσον αλλάξουν οι ανάγκες µου;

Η ευελιξία της συγκεκριμένης ασφάλισης υγείας σας επιτρέπει, λαµβάνοντας υπόψη και τις οικονοµικές σας δυνατότητες, να τροποποιείτε τις καλύψεις σας ως προς το ποσό της απαλλαγής και τη θέση νοσηλείας, καθώς και να επιλέξετε τις πρόσθετες καλύψεις που µπορείτε να συνδυάζετε µε το πρόγραµµά σας. Σας προτείνουµε λοιπόν να επικοινωνείτε µε εμάς, ώστε να εντοπίζουμε µαζί τις νέες σας ανάγκες και να βρίσκετε κάθε φορά την ιδανική για εσάς λύση.

Μπορώ να έχω και άλλα µέλη της οικογένειάς µου ασφαλισµένα στο ίδιο συµβόλαιο;

Φυσικά και µπορείτε να προσθέσετε στο ασφαλιστήριο συµβόλαιό υγείας σας τον/τη σύζυγο ή τα παιδιά σας, µέχρι την ηλικία των 18 ετών. Έτσι, µπορούν και τα αγαπηµένα σας πρόσωπα να απολαµβάνουν τις ίδιες παροχές µε εσάς, ενώ παράλληλα θα επωφελείστε από τις σηµαντικές οικογενειακές εκπτώσεις που ανέρχονται σε ποσοστό 20% για τον/τη σύζυγο, 30% για το 1ο παιδί, 40% για το 2ο παιδί, 50% για το 3ο παιδί και 100% για τα παιδιά που θα ακολουθήσουν!

Τι συµβαίνει όταν τα εξαρτώµενα µέλη µεγαλώσουν;

Όταν τα παιδιά, που είναι ασφαλισµένα στο ίδιο ασφαλιστήριο συµβόλαιο µε εσάς, συµπληρώσουν το 25ο έτος της ηλικίας τους, έχουν την δυνατότητα να µεταβούν σε ίδια ή παρόµοια ασφάλιση υγείας, χωρίς να απαιτείται εκ νέου έλεγχος ασφαλισιµότητας, συνεχίζοντας την ασφάλισή τους.

Γκάρλας Βασίλειος
Author: Γκάρλας Βασίλειος

Είμαι στη διάθεση σας για το οποιοδήποτε ασφαλιστικό σας θέμα.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6947687447
Θέλετε να σας καλέσoυμε;


Επιπλέον αρθρογραφία

Ασφαλιστικός Σύμβουλος Γκάρλας Βασίλειος

garlas2

Είμαι στη διάθεση σας για το οποιοδήποτε ασφαλιστικό σας θέμα.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6947687447