Ιδιωτική Ασφάλιση

Μάθετε πρώτοι οτιδήποτε συμβαίνει γύρω από την Ιδιωτική ασφάλιση στην Ελλάδα

Αξιολόγηση Χρήστη: 2 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά

Η οικονομική κρίση στην Ελλάδα έχει σχεδόν συμπληρώσει μία δεκαετία. Μέσα στο γενικότερο κλίμα αλλοτρίωσης, το κράτος αδυνατεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες των πολιτών του σε πολλαπλά επίπεδα. Τα πράγματα, μάλιστα, είναι ακόμη δυσκολότερα για τις υπηρεσίες εκείνες που και προ κρίσης υπολειτουργούσαν, ή έστω δεν λειτουργούσαν με τον πρέποντα τρόπο.

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά

Η ιδιωτική ασφάλιση αποτελεί θεσμό εδώ και αιώνες σε ολόκληρο τον κόσμο. Ακόμη κι αν δεν είχε τη σημερινή της μορφή, η κυρίαρχη λογική και το πνεύμα που την διείπε δεν έχει αλλάξει δραματικά. Μέσα στα χρόνια έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών, γιατί παρά τα μελανά σημεία στην ιστορία του θεσμού, είναι πολλαπλές οι φορές που έχει λειτουργήσει ως από μηχανής θεός.

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά

Μία από τις μεγαλύτερες, αν όχι η μεγαλύτερη, κατηγορίες συμπληρωματικών καλύψεων της ασφάλισης ζωής είναι οι καλύψεις σωματικών βλαβών και ανικανότητας. Μία τέτοια συμπληρωματική κάλυψη είναι αυτή για τη μόνιμη ολική ανικανότητα. Πρόκειται για την ανικανότητα εργασίας, η οποία θα προκύψει ύστερα από κάποια ασθένεια, από παθολογική αιτία ή και από ατύχημα και η οποία δεν θα επιτρέπει στον ασφαλισμένο να εργαστεί ξανά στην πρότερη εργασία του ή σε εργασία άλλη, ανάλογη με τη μόρφωση και την πείρα του.

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά

 

Ένα αρκετά μεγάλο κεφάλαιο της ιδιωτικής ασφάλισης, αλλά όχι ιδιαιτέρως γνωστό στο ευρύ κοινό, είναι αυτό της κάλυψης της αστικής ευθύνης. Πρόκειται για μία ασφάλιση η οποία, αν και δεν συζητείται ιδιαιτέρως, απευθύνεται εξίσου και σε ιδιώτες και σε επαγγελματίες και η οποία ως πρόσθετη κάλυψη συναντάται αρκετά συχνά. Με την ασφάλιση αστικής ευθύνης, ο ασφαλισμένος καλύπτεται για τυχόν σωματικές βλάβες ή υλικές ζημιές που θα προκαλέσει σε τρίτους. Για την κάλυψη του ασφαλισμένου, είναι υποχρεωτικό οι ζημιές και οι βλάβες να οφείλονται σε ατύχημα, το οποίο θα λάβει χώρα είτε εξαιτίας της λειτουργίας του ασφαλισμένου χώρου, είτε εξαιτίας της δραστηριότητας του ασφαλισμένου πολίτη.

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά

Ο ασφάλιση πυρός διασφαλίζει την περιουσία των ασφαλιζόμενων από τυχαίες ζημιές με ένα ελάχιστο κόστος 75 λεπτών εώς 2 ευρώ ανα τετραγωνικό του σπιτιου των χρόνο (ένα σπιτι 100 τμ έχει ασφάλιστρο 75-200 ευρώ το χρόνο), οι οποίες δεν είναι υποχρεωτικό να προέρχονται αποκλειστικά από πυρκαγιά, αλλά πιθανόν να επιφέρουν μεγάλη οικονομική ζημιά στον ασφαλιζόμενο.

Σελίδα 1 από 4

Ασφαλιστικός Σύμβουλος Γκάρλας Βασίλειος

garlas2

Είμαι στη διάθεση σας για το οποιοδήποτε ασφαλιστικό σας θέμα.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6947687447