Δημόσια ασφάλιση

Μάθετε πρώτοι οτιδήποτε συμβαίνει γύρω από την Δημόσια ασφάλιση στην Ελλάδα

Ηλεκτρονικό ραντεβού στον ΕΟΠΥΥ

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Είναι αλήθεια! Πλέον υπάρχει η δυνατότητα να κλείνεις το ραντεβού σου με ιατρούς του ΕΟΠΥΥ μέσω διαδικτύου χωρίς να πρέπει να καλείς σε τετραψήφιους αριθμούς που διαφημίζονται στη τηλεόραση, να χρεώνεσαι για τη κλήση σου και πολλές φορές να παίρνεις λάθος πληροφόρηση.

Σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς του Υπουργείου Υγείας κάθε συμβεβλημένος με τον ΕΟΠΥΥ γιατρός μπορεί να δεχτεί ως 200 ασθενείς τον μήνα στο ιατρείο του χωρίς κόστος. Είναι, βέβαια, γεγονός ότι τις πρώτες ημέρες του μήνα τα ραντεβού κλείνονται και αν αργήσεις να καλέσεις, συνήθως η απάντηση είναι ότι σε περίπτωση που το περιστατικό είναι επείγον πρέπει να πληρώσετε το κόστος ιδιωτικά, διαφορετικά να περιμένετε για τον επόμενο μήνα.

Με τον νέο τρόπο κλεισίματος ραντεβού, όμως, μπορείς να ελέγξεις ηλεκτρονικά ποιος γιατρός έχει διαθέσιμα ραντεβού, χωρίς καμία ταλαιπωρία. Ο σύνδεσμος που πρέπει να ακολουθήσεις είναι ο https://apps.ika.gr/eFindDoctor/faces/index.xhtml

Επιλέγεις την ειδικότητα του γιατρού που σε ενδιαφέρει, την περιοχή που σε εξυπηρετεί, την ώρα ή το χρονικό διάστημα που σε βολεύει, ακόμη και το όνομα του γιατρού που προτιμάς στις κατάλληλες θέσεις. Αμέσως σου εμφανίζει τη διαθεσιμότητα των ραντεβού και την επιλογή να κλείσεις το δικό σου.

Γκάρλας Βασίλειος
Author: Γκάρλας Βασίλειος

Είμαι στη διάθεση σας για το οποιοδήποτε ασφαλιστικό σας θέμα.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6947687447
Θέλετε να σας καλέσoυμε;


Επιπλέον αρθρογραφία

Ασφαλιστικός Σύμβουλος Γκάρλας Βασίλειος

garlas2

Είμαι στη διάθεση σας για το οποιοδήποτε ασφαλιστικό σας θέμα.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6947687447