Γκάρλας Βασίλειος

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Ο Γκάρλας Βασίλειος προέρχεται από ασφαλιστική οικογένεια με παράδοση 30 χρόνων στο χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης. Ο ίδιος είναι πιστοποιημένος ασφαλιστικός σύμβουλος παραπάνω από μία δεκαετία, αλλά και πιστοποιημένος μεσίτης ασφαλειών. Πλέον διαθέτει τη δική του ομάδα πωλήσεων.

Ολοκληρώνοντας τις σπουδές του στην επιστήμη της Λογιστικής, προχώρησε σε συνεχή ιδιωτική κατάρτιση και έλαβε το πτυχίο « LOSS ADJUSTER-UNDERWRITER-INSURNCE BROKER». Επιθυμώντας τη συνεχή σύνδεση με την αγορά και τις εξελίξεις της έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων σε διάφορα εκπαιδευτικά κέντρα. Τον τελευταίο καιρό ασχολείται ιδιαίτερα με τον τομέα του Coaching (Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων & Πανεπιστήμιο Αιγαίου), καθώς αποσκοπεί στην όσο το δυνατόν καλύτερη σύνδεση με τον ασφαλισμένο μέσω της ανάπτυξης ενσυναίσθησης. Με βασική αρχή την δια βίου εκπαίδευση ξανακάθησε στα φοιτητικά έδρανα παρακολουθόντας ένα απο τα καλύτερα μεταπτυχιακά στην Ευρώπη το Executive MBA(μεταπτυχιακό στη διοιήκηση επιχειρήσεων για στελέχη επιχειρήσεων) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ο ίδιος έχει λάβει σημαντικές διακρίσεις στο χώρο εργασίας του. Έχει λάβει την 84η θέση πανελληνίως μεταξύ των ασφαλιστικών συμβούλων και αναδείχθηκε σε διακεκριμένο ασφαλιστικό σύμβουλο. Επίσης, υπό την καθοδήγησή του ξεκίνησε την πορεία της στο χώρο μία από τις καλύτερες νέες ασφαλιστικούς συμβούλους.

Τέλος, το πελατολόγιο του καλύπτει ένα ευρύ φάσμα από την εξασφάλιση οικογενειών ως την ασφάλιση επιχειρήσεων και μεγάλων δομικών έργων. Θετικό πρόσημο στην επαγγελματική του πορεία αποτελεί το υψηλό ποσοστό διατηρησιμότητας συμβολαίων τριετίας, το οποίο αγγίζει το 99,3% (2014-2016) να σημειωθεί οτι καμία τριετία δεν έχει επιτύχει ποσοστό κάτω απο 90%.

Γκάρλας Βασίλειος
Author: Γκάρλας Βασίλειος

Είμαι στη διάθεση σας για το οποιοδήποτε ασφαλιστικό σας θέμα.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2109487900 και 6947687447
Θέλετε να σας καλέσoυμε;


Επιπλέον αρθρογραφία

Ασφαλιστικός Σύμβουλος Γκάρλας Βασίλειος

garlas2

Είμαι στη διάθεση σας για το οποιοδήποτε ασφαλιστικό σας θέμα.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6947687447