Γκάρλας Βασίλειος

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Ο Γκάρλας Βασίλειος είναι οικονομολόγος,σύμβουλος επιχειρήσεων και διαχειριστής κινδύνων. Είναι απόφοιτος λογιστικής και κάτοχος δυο μεταπτυχιακών, ενα στη διοίκηση επιχειρήσεων απο το οικονομικό πανεπιστήμιο Αθηνών και ένα στην εφαρμοσμένη διαχείρηση κινδύνων του Καποδιστριακού πανεπιστημίου

Προέρχεται από ασφαλιστική οικογένεια με παράδοση 30 χρόνων στο χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης. Ο ίδιος είναι πιστοποιημένος ασφαλιστικός σύμβουλος παραπάνω από δεκαπέντε χρόνια, αλλά και πιστοποιημένος μεσίτης ασφαλειών. 

 Επιθυμώντας τη συνεχή σύνδεση με την αγορά και τις εξελίξεις της έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων σε διάφορα εκπαιδευτικά κέντρα. Τον τελευταίο καιρό ασχολείται ιδιαίτερα με τον τομέα του Coaching (Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων & Πανεπιστήμιο Αιγαίου), καθώς αποσκοπεί στην όσο το δυνατόν καλύτερη σύνδεση με τον ασφαλισμένο μέσω της ανάπτυξης ενσυναίσθησης.

Ο ίδιος έχει λάβει σημαντικές διακρίσεις-βραβεύσεις στο χώρο εργασίας του.

Τέλος, το πελατολόγιο του καλύπτει ένα ευρύ φάσμα από την εξασφάλιση οικογενειών ως την ασφάλιση επιχειρήσεων και μεγάλων δομικών έργων. Θετικό πρόσημο στην επαγγελματική του πορεία αποτελεί το υψηλό ποσοστό διατηρησιμότητας συμβολαίων τριετίας, το οποίο αγγίζει το 99,3% (2014-2016) να σημειωθεί οτι καμία τριετία δεν έχει επιτύχει ποσοστό κάτω απο 90%.

Γκάρλας Βασίλειος
Author: Γκάρλας Βασίλειος

Είμαι στη διάθεση σας για το οποιοδήποτε ασφαλιστικό σας θέμα.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6947687447
Θέλετε να σας καλέσoυμε;


Επιπλέον αρθρογραφία

Ασφαλιστικός Σύμβουλος Γκάρλας Βασίλειος

garlas2

Είμαι στη διάθεση σας για το οποιοδήποτε ασφαλιστικό σας θέμα.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6947687447