Μια –όχι τόσο- Παιδική Ιστορία

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Είναι μια στιγμή που έχει τύχει στους περισσότερους γονείς. Ένα πρωί ένας πατέρας ενώ έπινε τον καφέ του είδε από το παράθυρο του τη μικρή του κόρη να πέφτει από το ποδήλατο και να γεμίζει αίματα. Πετάχτηκε έξω να τη βοηθήσει. Της καθάριζε τις πληγές της και τον κοίταζε. Δεν μιλούσε κανένας από τις δυο. Και τότε έσπασε τη σιωπή για να τον ρωτήσει με αφέλεια αυτό που τόση ώρα σκεφτόμουν με ανησυχία. «Θα με φροντίζεις για πάντα;»

Τι να απαντήσεις σε αυτό το ερώτημα; Αστραπιαία της απάντησε θετικά. Ήξερε πώς ήταν ψέματα. Όλη την υπόλοιπη μέρα τον ταλαιπωρούσε ο απόηχος της ερώτησης της. Είχε καταστεί πλέον δικό του ερώτημα.

"Για πόσο θα μπορώ να την προσέχω; Μέχρι πότε θα μπορώ να τη συντρέχω; Κι αν συμβεί σε μένα το ατύχημα;"

Και βρήκε την απάντησή του. "Ξέρω πως ό,τι κι αν μου συμβεί το παιδί μου θα έχει τη βοήθειά μου όταν τη χρειαστεί, ακόμη και αν εγώ δεν είμαι παρόν στη ζωή του."

Μπορείς κι εσύ να είσαι εκεί για το δικό σου παιδί. Αρκεί να ψάξεις να βρεις τον τρόπο. Πώς το παιδί σου με την ενηλικίωση του θα βρει το κατάλληλο ποσό για τις σπουδές του; Πώς το παιδί σου θα έχει εξασφαλισμένη την περίθαλψή του; Πώς το παιδί σου αν δεν είσαι εσύ φυσικά παρόν θα συνεχίσει τη ζωή του χωρις να του λείψει τίποτα Μπορείς να έχεις κι εσύ τον τρόπο. Ρώτησε μας για να μάθεις. Αυτή είναι η δουλειά μας.

Άλλωστε όποιος ξέρει μπορεί.....

Γκάρλας Βασίλειος
Author: Γκάρλας Βασίλειος

Είμαι στη διάθεση σας για το οποιοδήποτε ασφαλιστικό σας θέμα.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6947687447
Θέλετε να σας καλέσoυμε;


Επιπλέον αρθρογραφία

Ασφαλιστικός Σύμβουλος Γκάρλας Βασίλειος

garlas2

Είμαι στη διάθεση σας για το οποιοδήποτε ασφαλιστικό σας θέμα.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6947687447